Grosseto

Michelinské menu Romana Pauluse

ROMAN PAULUS

Zažijte večer, kdy se fine dining mění v nezapomenutelný zážitek. Pod vedením michelinského šéfkuchaře Romana Pauluse si připravíte čtyřchodové menu, které spojuje sezónní suroviny, precizní techniky a lehkost jeho kuchařského rukopisu.

 

Vstupte do světa michelinské gastronomie a naučte se vařit menu, které si získá každého gurmána. Roman Paulus, oceňovaný šéfkuchař a držitel michelinské hvězdy, vás provede přípravou dokonale vyváženého čtyřchodového menu.

Začnete krémovou polévkou z pečených kaštanů, celeru, smetany a portského vína, která vás okouzlí svou hebkostí a hloubkou chuti. Následuje lehce exotický salát se sépií, ředkvičkou, květákem a dashi, kde se snoubí čerstvost a umami tóny. Hlavním chodem bude treska se zeleninou, bramborem a šafránem, jemná a zároveň výrazná v každém detailu. Na závěr se můžete těšit na hravou tečku – sladkou tyčinku z palačinek, kokosu, bílé čokolády a zmrzliny, která překvapí svou kombinací textur a chutí.

Kurz je určen všem, kteří chtějí nahlédnout do tajů michelinské kuchyně a osvojit si postupy, které povýší domácí vaření na skutečný zážitek.

 

A co budeme vařit ?

 

Polévka 

pečené kaštany, celer, smetana, portké víno

 

Salát 

sépie, ředkvička, květák, dashi

 

Treska

zelenina, brambor, šafrán

 

Sladká tyčinka

palačinky, kokos, bílá čokoláda, zmrzlina

 

 

Co je součástí kurzu ?

Nápoje: Nealko nápoje, pivo, káva, víno a voda

Vybavení: veškeré kuchyňké vybavení a zástěry zapůjčíme, vaříme na spotřebičích MIELE

Po kurzu obdržíte certifikát, který vám připomene skvělý zážitek a nové dovednosti.

 

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity dvanácti účastníků.

 

Zveme vás na nezapomenutelný kulinářský zážitek, kde se naučíte připravovat vynikající pokrmy pod vedením našich expertů.

Aktivně se zapojíte do přípravy jídel a zdokonalíte své kuchařské dovednosti, abyste mohli oslavit každý den

s dokonalými pokrmy na talíři!

 

 

Termíny kurzů

18. 11. Úterý

Michelinské menu Romana Pauluse Roman Paulus 16:30 - 21:00

Zažijte večer, kdy se fine dining mění v nezapomenutelný zážitek. Pod vedením michelinského šéfkuchaře Romana Pauluse si připravíte čtyřchodové menu, které spojuje sezónní suroviny, precizní techniky a lehkost jeho kuchařského rukopisu.

Objednat jako náhradník
5200

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři