Vstupte do světa michelinské gastronomie a naučte se vařit menu, které si získá každého gurmána. Roman Paulus, oceňovaný šéfkuchař a držitel michelinské hvězdy, vás provede přípravou dokonale vyváženého čtyřchodového menu.
Začnete krémovou polévkou z pečených kaštanů, celeru, smetany a portského vína, která vás okouzlí svou hebkostí a hloubkou chuti. Následuje lehce exotický salát se sépií, ředkvičkou, květákem a dashi, kde se snoubí čerstvost a umami tóny. Hlavním chodem bude treska se zeleninou, bramborem a šafránem, jemná a zároveň výrazná v každém detailu. Na závěr se můžete těšit na hravou tečku – sladkou tyčinku z palačinek, kokosu, bílé čokolády a zmrzliny, která překvapí svou kombinací textur a chutí.
Kurz je určen všem, kteří chtějí nahlédnout do tajů michelinské kuchyně a osvojit si postupy, které povýší domácí vaření na skutečný zážitek.
A co budeme vařit ?
Polévka
pečené kaštany, celer, smetana, portké víno
Salát
sépie, ředkvička, květák, dashi
Treska
zelenina, brambor, šafrán
Sladká tyčinka
palačinky, kokos, bílá čokoláda, zmrzlina
Co je součástí kurzu ?
Nápoje: Nealko nápoje, pivo, káva, víno a voda
Vybavení: veškeré kuchyňké vybavení a zástěry zapůjčíme, vaříme na spotřebičích MIELE
Po kurzu obdržíte certifikát, který vám připomene skvělý zážitek a nové dovednosti.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity dvanácti účastníků.
Zveme vás na nezapomenutelný kulinářský zážitek, kde se naučíte připravovat vynikající pokrmy pod vedením našich expertů.
Aktivně se zapojíte do přípravy jídel a zdokonalíte své kuchařské dovednosti, abyste mohli oslavit každý den
s dokonalými pokrmy na talíři!




