Grosseto

Pavel Roubíček

Šéfkuchař

Šéfkuchař a supervisor celé sítě Grosseto. Své profesní zkušenosti získával v pražských restauracích Bellevue a Mucha. Později absolvoval stáže v restauraci La Subida a dalších italských michelinských restauracích. 


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

7. 2. Středa

Úpravy masa v italské kuchyni Pavel Roubíček 16:30 - 21:30

V tomto kurzu se naučíme vybrat správné maso k jednotlivým pokrmům, vysvětlíme si jak maso uchovávat a zpracovávat a jak ho správně krájet a připravit.

Objednat jako náhradník
2890
8. 2. Čtvrtek

Jak na čerstvé domácí těstoviny Pavel Roubíček 16:30 - 21:00

Naučte se domácí těstoviny a udělejte si je v pohodlí domova. Vyzkoušíte si tvoření těstovin bez pomoci strojku, ale i s ním. Uvidíte, že to není nic složitého.

Objednat kurz
2400
22. 2. Čtvrtek

Jak vykouzlit pravé italské risotto Pavel Roubíček 16:30 - 21:30

V tomto kurzu se naučíme, jak krok po kroku připravit základní autentické italské risotto a z něho různé variace. Jakou rýži použít a jak docílit krémová konzistence risotta.

Objednat kurz
2200
28. 2. Středa

Salátové kombinace na každé roční období Pavel Roubíček 16:30 - 21:00

Objevte poklady z naší i mezinírodní zahrádky a způsob jak z nich za pomoci pečlivě vychucených a netradičních dresinků vykouzlit maximum chuti.

Objednat kurz
2100
19. 3. Pondělí

Klasické těstoviny a omáčky Pavel Roubíček 16:30 - 21:00

Naučte se připravit klasické italské těstoviny a omáčky jak je vaří v Grossetu. Kurzem vás provede šéfkuchař sítě Grosseto Pavel Roubíček.

Objednat kurz
2400
21. 3. Středa

Maso snadno a rychle Pavel Roubíček 16:30 - 21:00

V kurzu se naučíme jak rozeznat různé druhy mas, jak je na opékání či grilování připravit, proč je důležité jejich temperování a jak je opéct několika různými technikami v závislosti na jejich druhu, tloušťce a dostupném vybavení

Objednat kurz
2890
28. 3. Středa

Úpravy masa v italské kuchyni Pavel Roubíček 16:30 - 21:00

V tomto kurzu se naučíme vybrat správné maso k jednotlivým pokrmům, vysvětlíme si jak maso uchovávat a zpracovávat a jak ho správně krájet a připravit.

Objednat kurz
2890

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Partneři