Grosseto

Degustační večeře Zdeňka Marcína

ZDENĚK MARCÍN

Rádi bychom vás tímto pozvali k jednomu stolu. Servírovat vám tentokrát bude Zdeněk Marcín. Zdeněk je "universální" vynikající šéfkuchař, který právem patří ke špičce české gastronomické scény. Jednotlivé chody, které vám ve svém 6ti-chodovém menu připraví plně vystihují Zdeňkův vztah ke gastronomii. Představí Vám neotřelé kombinace ze svého repertoáru chutí a jak již bývá pravidlem při času stráveném se Zdeňkem Marcínem o zábavu bude postaráno :_)

JAK A KDY BUDE VEČEŘE PROBÍHAT?

Šéfkuchař Zdeněk Marcín připraví pro skupinu 14-18 osob jedinečný gastronomický zážitek v podobě řízené degustace. Účastnit se může každý, kdo chce poznat neotřelé recepty a užít si odvážné kombinace surovin.

Posezení s obsluhou bude probíhat v horním patře naší akademie v krásné jídelně. Přístup do kuchyně, kde bude Zdeněk Marcín se svým týmem kouzlit, bude povolen vždy, jak vám bude libo a jak organizace večeře umožní. Sledoat můžete přípravu chodů a jejich "plating". Jednotlivé chody vám budou servírovány ke stolu. Při degustaci jednotlivých chodů vám bude vždy pokrm představen a samozřejmě vám bude popsána příprava a složení surovin. Zdeněk Marcín s vámi rád probere všechny techniky přípravy jistě doplní svůj výklad o mnoho vtipných historek ze své dlouhé praxe v gastronomii. Věřte, že si večer užijete !

Degustační večeře proběhne 22.3.2024 od 17 hodin. Rezervace je možná zde.

 

CO ZÁŽITEK OBSAHUJE?

Degustační 6-chodové menu

 

Selská terinka z přeštického prasátka, salát Waldorf
Colterenzio, Pinot Bianco, Cora 


Pošírované vejce, hlíva královská, houbová pěna, chlebový crumble

ColleStefano, Verdicchio di Matelica 

Jemný kaštanový krém s mléčnou pěnou
Cordero di Montezemolo, Arneis Langhe 


Citronový sorbet s pepřem



Vysoká roštěná s divokou brokolicí, bramborová kaše se slaninou, omáčka s červeným pepřem
Castello di Verrazzano, Chianti Classico 


Tvarohový knedlík plněný  švestkou, perníkový prach, vlašské ořechy a farmářské máslo  

Marchesi di Gresy, Moscato d’Asti, La Serra 

 

Zážitek z degustační večeře je obohacen vinným párováním.

Cena pro 2 osoby 4780 Kč včetně vinného párování.


Voda a nealko nápoje

Káva

 

DOPORUČENÍ

Pokud máte nějakou potravinovou alergii, tak nám ji prosím sdělte předem do poznámky k rezervaci. Některé pokrmy jsme schopni upravit tak, abyste si je mohli vychutnat.

ZÁVĚREM

Plánujeme pravidelně obnovovat menu v závislosti na sezóně a minimálně jednou za tři měsíce se s Vámi rádi setkáme v Akademii při další degustační večeři. 

Cesta kolem světa začíná v Kulinářské Akademii Grosseto!

Termíny kurzů

22. 3. Pátek

Degustační večeře Zdeňka Marcína Zdeněk Marcín 17:00 - 21:00

Rádi bychom vás tímto pozvali k jednomu stolu. Servírovat vám tentokrát bude Zdeněk Marcín. Zdeněk je "universální" vynikající šéfkuchař, který právem patří ke špičce české gastronomické scény. Jednotlivé chody, které vám ve svém 6ti-chodovém menu připraví plně vystihují Zdeňkův vztah ke gastronomii. Představí Vám neotřelé kombinace ze svého repertoáru chutí a jak již bývá pravidlem při času stráveném se Zdeňkem Marcínem o zábavu bude postaráno :_)

Objednat večeři
2390
Zbývá 1 volné místo

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři