Grosseto

Degustační večeře Zdeňka Křížka

ZDENĚK KŘÍŽEK

Společně se Zdeňkem Křížkem jsme pro vás připravili kulinářský zážitek, na který budete ještě dlouho vzpomínat.

Šéfkuchař Zdeněk Křížek připravil pro skupinu 12 osob jedinečný gastronomický zážitek v podobě řízené degustace. Posezení s obsluhou proběhlo v horním patře naší akademie v krásné jídelně. Přístup do kuchyně, kde Zdeněk kouzlil, byl povolen vždy, jak vám bylo libo. Jednotlivé chody byly postupně přinášeny na stoly účastníků večeře a při degustaci jednotlivých chodů byl vždy pokrm představen + byla popsána příprava a složení surovin. Zdeněk byl studnicí vědomostí a rád vám zodpověděl všechny vaše dotazy.

Menu večeře s párováním vín

Japonská gyoza
Hřebenatka, lanýž, pomerančová ponzu omáčka
Collestefano Verdicchio di Matelica


Hovězí tataki
Hlíva královská, sezam, unagi omáčka
San Michele Soave Classico DOC Ca Rugate

Grilovaná chobotnice
Květák, miso, granátové jablko
Prail Sauvignon DOC Colterenzio, Alto Adige

Červené kari
Kachna, liči, thajská bazalka
Lillové Cannonau di Sardegna DOC Gabbas Giuseppe, Sardinie

Mango Lassi
Pistácie, granátové jablko, koriandr
Moscato d ́Asti La Serra DOCG Marhesi di Gresy

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři