JAK A KDY BUDE VEČEŘE PROBÍHAT?
Šéfkuchař Roman Paulus a jeho vysoká gastronomie to je zážitek sám o osobě. Velmi si vážíme toho, že v naší Akdemii tento michelinský kuchař přípraví pro skupinu 14-18 osob jedinečný gastronomický zážitek v podobě řízené degustace. Účastnit se může každý, kdo chce poznat neotřelé recepty a užít si luxusní pokrmy z rukou mistra kuchyně.
Posezení s obsluhou bude probíhat v horním patře naší akademie v krásné jídelně. Přístup do kuchyně, kde bude Zdeněk Křížek se svým týmem kouzlit, bude povolen vždy, jak vám bude libo a jak organizace večeře umožní. Sledovat můžete přípravu chodů a jejich "plating". Jednotlivé chody vám budou servírovány ke stolu. Při degustaci jednotlivých chodů vám bude vždy pokrm představen a samozřejmě vám bude popsána příprava a složení surovin. Roman Paulus s vámi rád probere všechny techniky přípravy jistě doplní svůj výklad o použitých surovinách. Být v blízkovsti takového šéfkuchaře jakým je Roman Paulus se nepodaří jen tak někomu. Roamn vám rád zodpoví všechny vaše dotazy. Věřte, že si večer užijete!
Degustační večeře proběhne 28.03.2025 od 17 hodin. Rezervace je možná zde.
CO ZÁŽITEK OBSAHUJE ?
Degustační 6-chodové menu
Amuse bouche
Losos marinovaný v rumu, quinoa, podmáslí
Kroupy, kopřiva, uzená kachna
Bramborovo-lanýžové noky, pažitková emulze
Treska, slávky, šafrán, kaviár
Daněk, řepa, pohanka, uzený morek
Bílá čokoláda, okurka a kopr
Zážitek z degustační večeře je obohacen vinným párováním od našeho dodavatele Vino Markuzzi
Voda a nealko nápoje
Káva
DOPORUČENÍ
Pokud máte nějakou potravinovou alergii, tak nám ji prosím sdělte předem do poznámky k rezervaci. Některé pokrmy jsme schopni upravit tak, abyste si je mohli vychutnat.
ZÁVĚREM
Plánujeme pravidelně obnovovat menu v závislosti na sezóně a minimálně jednou za tři měsíce se s Vámi rádi setkáme v Akademii při další degustační večeři.
Cesta kolem světa začíná v Kulinářské Akademii Grosseto!