Grosseto

Vaříme s Mirkem Kalinou

MIREK KALINA

Šéfkuchař Mirek Kalina se prosadil svou francouzskou kuchyní. Jeho nové menu obsahuje vybrané pokrmy této oblíbené země.

Na tomto kurzu se společně s Mirkem Kalinou naučíte jak správně a chutně připravit hovězí Tartar, který budeme dochucovat oblíbenými lanýži. Další chody budou zaměřeny na maso, telecí steak bude doplněn skvělou zeleninou a vepřové maso bude me připravovat z chodu Ibérico.

A co si uvaříme ?

 

Hovězí tartar s lanýžovou majonézou

 

Telecí steak se zeleninou Ratatouille

 

Vepřová pluma z iberského prasete s omáčkou z madeiry a hrubozrnné hořčice

 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

31. 3. Pátek

Vaříme s Mirkem Kalinou Mirek Kalina 16:30 - 21:00

Šéfkuchař Mirek Kalina se prosadil svou francouzskou kuchyní. Jeho nové menu obsahuje vybrané pokrmy této oblíbené země.

Objednat jako náhradník
3900

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři