Grosseto

Trendy recepty Honzy Horáka

JAN HORÁK

Honza Horák si pro vás připravil trendy recepty pro podzimní období. Při tomto kurzu se naučíte jak připravit zvěřinu a jaké postupy jsou důležité při její úpravě.

Dančí maso se vyznačuje se svou typickou tmavě červenou až rudou barvou masa, je velice jemné s opravdu nízkým obsahem cholesterolu, pro lidský organizmus lehce stravitelné. Kdo chce tedy zdravé přírodní maso, zvěřina je ta správná volba. Kurz vaření s Honza doladí podzimními surovinami jako je například všemi oblíbená dýně. Připravíme si také hovězí maso, které obohatí morek :-) Bude to opět zážitek !!!

 

Co si uvaříme ?

 

Dýňě

Ovčí jogurt, mandle, šalvěj, lardo

 

Hovězí

Vejce, lanýž, morek, česnek

 

Daněk

Topinambur, moruše, houby, smrk

 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

 

Termíny kurzů

2. 11. Středa

Trendy recepty Honzy Horáka Jan Horák 16:30 - 21:00

Honza Horák si pro vás připravil trendy recepty pro podzimní období. Při tomto kurzu se naučíte jak připravit zvěřinu a jaké postupy jsou důležité při její úpravě.

Objednat kurz
3990
Zbývá 14 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři