Technik zdobení dortů je mnoho. při tomto kurzu se naučíme techniku DRIP - stékání. Důležité při této technice je mít správně připravenou ganache. Co je to ganache ? Poleva, omáčka nebo taky krém, který se vyrábí z čokolády a smetany. Byť slovo ganache (ganáž) pochází z francouzštiny a znamená doslova čokoládový krém. Pokud se naučíte připravovat ganache, otevřou se vám cesty ke spoustě možnostem zdobení dortů a zákusků. Jediné, co k tomu potřebujete, je navíc jen čokoláda a kvalitní smetana.
SLADKO SLANÝ krasavec, který si odnesete s sebou domů.
Vanilkový vysoký piškot
Vanilkový krém a slaný karamel
Honey comb - ozdoba
Swiss meringue máslový krém
Technika zdobení - stékání (drip) z karamelové čokolády, barvení krémů
Můžete si u nás zakoupit kuchařskou knihu od BESKY "VAŘÍME NEBESKY "
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.