Grosseto

Stékaný dort od Besky

BESKY (VERONIKA BESKYDIAROVÁ )

Stékané jsou teď favoritem, říká Besky, která se vyzná v pečení dortů a jejím velkým hobby je jejich zdobení. zkoušeli jste již doma tuto techniku zdobení ? Přijďte se naučit jak na to ?

Technik zdobení dortů je mnoho. při tomto kurzu se naučíme techniku DRIP - stékání. Důležité při této technice je mít správně připravenou ganache. Co je to ganache ?  Poleva, omáčka nebo taky krém, který se vyrábí z čokolády a smetany. Byť slovo ganache (ganáž) pochází z francouzštiny a znamená doslova čokoládový krém. Pokud se naučíte připravovat ganache, otevřou se vám cesty ke spoustě možnostem zdobení dortů a zákusků. Jediné, co k tomu potřebujete, je navíc jen čokoláda a kvalitní smetana.

SLADKO SLANÝ krasavec, který si odnesete s sebou domů.

 

Vanilkový vysoký piškot 

Vanilkový krém a slaný karamel 

Honey comb - ozdoba

Swiss meringue máslový krém 

Technika zdobení - stékání (drip) z karamelové čokolády, barvení krémů

 

Můžete si u nás zakoupit kuchařskou knihu od BESKY "VAŘÍME NEBESKY "

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.

Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

 

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři