Připravili jsme pro Vás dovolenkové menu přímo od moře. Zkoušeli jste někdy Chevic? Ceviche je pokrm z ryb, oblíbený v přímořských oblastech latinské Ameriky. Připravuje se ze syrového rybího masa. Královnou rybích pokrmů je pražma. Naučíme Vás jak při nákupu poznat, že je ryba čerstvá a naučíme Vás připravit z ryby filet. Nakonec se přeneseme do Maroka a vychutnáme přípravu krevet s vůní exotického koření. To bude dovolená jak se patří :-)
Co si uvaříme
Ceviche z mušlí sv. Jakuba se salátkem z lichořeřišnice
Filátko z pražmy s opečenou zeleninou a jemnou vinnou pěnou
Krevety na Marocký způsob s domácím chlebem
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.