Grosseto

Ryby - vzpomínka na moře

ZDENĚK MARCÍN

Můžete si u nás vychutnat dary moře :-) Přijďte si zavzpomínat na dovolenou a na chvilku se přenést k moři a užít si atmosféru s chutí seafood.

Připravili jsme pro Vás dovolenkové menu přímo od moře. Zkoušeli jste někdy Chevic? Ceviche je pokrm z ryb, oblíbený v přímořských oblastech latinské Ameriky. Připravuje se ze syrového rybího masa.  Královnou rybích pokrmů je pražma. Naučíme Vás jak při nákupu poznat, že je ryba čerstvá a naučíme Vás připravit z ryby filet. Nakonec se přeneseme do Maroka a vychutnáme přípravu krevet s vůní exotického koření. To bude dovolená jak se patří :-)

Co si uvaříme

Ceviche z mušlí sv. Jakuba se salátkem z lichořeřišnice

 

Filátko z pražmy s opečenou zeleninou a jemnou vinnou pěnou

 

Krevety na Marocký způsob s domácím chlebem

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

24. 7. Pátek

Ryby - vzpomínka na moře Zdeněk Marcín 16:30 - 21:00

Můžete si u nás vychutnat dary moře :-) Přijďte si zavzpomínat na dovolenou a na chvilku se přenést k moři a užít si atmosféru s chutí seafood.

Objednat kurz
2890

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři