Příprava ryb a rybích specialit je až překvapivě jednoduchá a velmi rychlá. Je třeba dbát základních pravidel a postupů, ksterým i vás rádi seznámíme. BONUS - součástí kurzu bude i krátká prezentace aquaponické farmy.
Co si uvaříme ?
Zauzený lososový pstruh
Krvavý pomeranč, zeleninová caponata, rukolový salát
Kompletní příprava lososového pstruha (naložení Gravlax včetně vyuzení v grilu) příprava zeleninové caponaty
Rybí burger
Grilované avokádo, fermentovaná zelenina, mango majonéza
Kompletní příprava rybího burgeru včetně mango majonézy a fermentované zeleniny
Grilovaný sumeček Africký v banánovém listu
Žluté kari, mangold, thajská bazalka
Kompletní příprava Sumečka včetně základu žlutého kari marinování a pečení na grilu v banánovém listu
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.