Grosseto

Quiche a slané pečivo

IVANA TOŠEROVÁ

Quiche aneb francouzský slaný koláč. Domácí křehké těsto tím nikdy nemůžete šlápnout vedle. Navíc si náplň můžete měnit podle svojí chutě. Přijďte se naučit společně s dalšími slanými pochoutkami, které se hodí k vínu na každý den.

Ivana peče pro svou rodinnou kavárnu především kváskové chleby a bagety. Pro vás si připravila několik druhů slaného pečiva, které se hodí stejně dobře pro oslavu nebo pro rodinný piknik či večerní posezení s přáteli. Naučí vás také Quiche [kyš] což jetradiční francouzský druh slaného koláče, který je poměrně lehký na přípravu. Hodí se hlavně jako předkrm, ale je možné ho podávat i jako lehkou večeři.

Co si upečeme ?

Quiche

Chlebové tyčky s bylinkovým máslem

Rolky z listového těsta plněné masem/ricottou

Příprava těsta na quiche

Pečení korpusu na quiche

Příprava nápně na quiche

Těsto na chlebové tyčky

Příprava bylinkového másla

Příprava náplní do rolek

Pečení všech produktů

 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

 

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři