Grosseto

Pohlreichův souboj restaurací
MENU PAVLA DRDELA

PAVEL DRDEL

Soutěžní pořad POHLREICHŮV SOUBOJ RESTAURACÍ nám představil 12 restaurací, které mezi sebou soutěžili. Jednou z nich byla i restaurace Sůl a řepa , které šéfuje Pavel Drdel. Jaké menu si pro nás připravil ? Neváhejte zažít nezapomenutelné !!!

Pavel Drdel dobře ví, jaké to je vařit bez kompromisů, propagovat lokálnost a čelit nepochopení. Suroviny si vybírá  na základě toho, jak zemědělec přistupuje k půdě a ke krajině. Nadšenec, který hospodaří v biorežimu. Většinu zeleniny fermentuje a nakládái suší. Nabízíme vám nezapomenutelný zážitek po boku kreativního kuchaře, který je pyšný na svou zemi.

A co budeme vařit ?

MRKVOVÉ RAVIOLI, TVAROH, MRKVOVÝ FRESH, PETRŽELOVÝ OLEJ

Ravioli připravené z plátků mrkve, plněné tvarohem a praženými vlašskými ořechy
Fresh připravený z mrkve a zesílený petrželovým olejem

 

CELEROVÉ CARPACIO, HOUBOVÝ VINAIGRETTE, KLÍČKY, NAKLÁDANÉ HOUBY

Carpacio připravené z pečeného celeru
Hořčičný vinaigrette / zesílený o houbový garum a prach ze sušených hub /
Nakládané houby / rychlo nálev na houby /

 

KACHNÍ KROKETY S DÝŇOVÝM KYSELEM

 

PŠENIČNÉ ARANCINI, ČERSTVÝ SÝR, KADEŘÁVEK, MUSTARD MAYO

Klasické arancini připravené z fermentované pšenice, plněné čerstvým sýrem
Teplý salát z kadeřávku
Silná hořčičná majonéza / kombinace několika druhů hořčic /

 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

1. 11. Středa

Pohlreichův souboj restaurací MENU PAVLA DRDELA Pavel Drdel 16:30 - 21:00

Soutěžní pořad POHLREICHŮV SOUBOJ RESTAURACÍ nám představil 12 restaurací, které mezi sebou soutěžili. Jednou z nich byla i restaurace Sůl a řepa , které šéfuje Pavel Drdel. Jaké menu si pro nás připravil ? Neváhejte zažít nezapomenutelné !!!

Objednat kurz
4100
Zbývá 9 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři