Pavel Drdel dobře ví, jaké to je vařit bez kompromisů, propagovat lokálnost a čelit nepochopení. Suroviny si vybírá na základě toho, jak zemědělec přistupuje k půdě a ke krajině. Nadšenec, který hospodaří v biorežimu. Většinu zeleniny fermentuje a nakládái suší. Nabízíme vám nezapomenutelný zážitek po boku kreativního kuchaře, který je pyšný na svou zemi.
A co budeme vařit ?
MRKVOVÉ RAVIOLI, TVAROH, MRKVOVÝ FRESH, PETRŽELOVÝ OLEJ
Ravioli připravené z plátků mrkve, plněné tvarohem a praženými vlašskými ořechy
Fresh připravený z mrkve a zesílený petrželovým olejem
CELEROVÉ CARPACIO, HOUBOVÝ VINAIGRETTE, KLÍČKY, NAKLÁDANÉ HOUBY
Carpacio připravené z pečeného celeru
Hořčičný vinaigrette / zesílený o houbový garum a prach ze sušených hub /
Nakládané houby / rychlo nálev na houby /
KACHNÍ KROKETY S DÝŇOVÝM KYSELEM
PŠENIČNÉ ARANCINI, ČERSTVÝ SÝR, KADEŘÁVEK, MUSTARD MAYO
Klasické arancini připravené z fermentované pšenice, plněné čerstvým sýrem
Teplý salát z kadeřávku
Silná hořčičná majonéza / kombinace několika druhů hořčic /
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.