Grosseto

Podzim severní Itálie - moderní menu

ROSŤA RŮŽANSKÝ

Italská kuchyně bývá v nejrůznějších žebříčcích řazena mezi nejlepší kuchyně světa, s francouzskou kuchyní často soupeří dokonce o první místo. Náš NOVÝ lektor/kuchař Rosťa Růžanský vás pozve do severní Itálie.

Čeká vás příprva moderního menu ze serverní Itálie, které je složené ze známých surovin, ale v kombinaci s netradičními komponenty tvoří dokonalou harmonii. Ochutnáte například merlík chilský, což je quinoa,  je to rostlina, která je využívána převážně jako obilovina. Další specialitou tohoto menu je Piemontský oříšek, výjimečnost této odrůdy spočívá ve vysokém obsahu tuků, které propůjčují oříškům ikonické výrazné aroma a krémově-slaďoučkou chuť. A co dalšího vás čeká v menu ? Přijďte si uvařit Itálii jako profík !!!

Co si uvaříme?

 

Pralina di formaggio di Capra

kozí sýr, merlík, lanýžový olej, piemontské lískové oříšky, zelenina

 

Risotto alla Milanese

šafrán, tygří krevety, bůvolí mozzarella

 

Bistecca di manzo

Hovezí svíčková, morková krusta, podzimní zelenina, demi glace

 

Cannoli di ricotta

ricotta, kandovaná kůra, čerstvé ovoce, zmrzlina

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

19. 10. Středa

Podzim severní Itálie - moderní menu Rosťa Růžanský 16:30 - 21:00

Italská kuchyně bývá v nejrůznějších žebříčcích řazena mezi nejlepší kuchyně světa, s francouzskou kuchyní často soupeří dokonce o první místo. Náš NOVÝ lektor/kuchař Rosťa Růžanský vás pozve do severní Itálie.

Objednat kurz
3990
Zbývá 13 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři