Grosseto

Podzim na talíři

ZDENĚK KŘÍŽEK

Objevujte, překvapujte a posouvejte hranice dál! Přijďte si zpříjemnit podzimní dny a naučit se připravit menu, kterým okouzlíte všechny známé. Pod vedením šéfkuchaře Zdeňka Křížka zažijete podzim na talíři.

Podzim to jsou chladná rána i noci a s nimi je i nevyslovitelná chuť po něčem dobrém, zdravém a lehce hřejivém. Podívejte se s námi na podzimní menu od šéfkuchaře Zdeňka Křížka, které využívá sezónních potravin v nevídaných kombinacích.

Co si uvaříme

Podzimní houbový salát

Uzená kachní prsa, jeřabiny, batáty

*

Hovězí Skirt steak

Topinambur, kaštany, růžičková kapusta

*

Dančí svíčková

Pastiňák, lišky, šípková omáčka

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a prosecco.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.


Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

18. 11. Čtvrtek

Podzim na talíři Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Objevujte, překvapujte a posouvejte hranice dál! Přijďte si zpříjemnit podzimní dny a naučit se připravit menu, kterým okouzlíte všechny známé. Pod vedením šéfkuchaře Zdeňka Křížka zažijete podzim na talíři.

Objednat kurz
3390

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři