Grosseto

Orientální masový kurz

ZDENĚK KŘÍŽEK

Víte, že i v Japonsku znají řízek ? Nazývají ho Tonkatsu, naučíme Vás ho připravit společně s další tradiční japonskou delikatesou Sashimi a Flank steaku přidáme vůni Hoisin omáčky.




Co si uvaříme

Hovězí Sashimi

Somen nudle, fazole edamame, omáčka soba

Japonské Tonkatsu

Vepřová panenka, panko strouhanka, zeleninový pickled

Hovězí Flank steak

Hoisin omáčka, batátové puré, citrónová tráva

 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři