Grosseto

Oblíbené variace sushi

ZDENĚK KŘÍŽEK

Milujete sushi a rádi byste si ho uměli připravit sami doma? Zdeněk Křížek vybral nejoblíbenější přípravy sushi, které Vás naučí.




 

NÁPLŇ KURZU

Na kurzu se naučíte úplné základy správné přípravy sushi. Ukážeme si jak správně uvařit rýži, připravit ocet na sushi, krevety, okurky až po porcování ryb. Zdeněk Křížek vám dokáže, že výroba sushi je poměrně jednoduchá zábava, kterou zvládne úplně každý.

Co si uvaříme

Sashimi
mořský vlk, mušle svatého Jakuba, losos

Rolky
Hoso maki – marinovaná ředkev, tuňák, avokádo
Uramaki – kreveta, tobico kaviár
California – avokádo, krabí maso, japonská majonéza 

Nigiri
Kreveta, gratinovaný losos, tuňák 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

 

 

 

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři