Grosseto

Napříč Asií

MARCELA VUONG

Jídlo ve Vietnamu je famózní, zdravé a překvapí vás nejen svou rozmanitostí, barevností, ale také jedinečnou chutí a autenticitou. Autentický je i náš kurz s Marcelou VUONG, která Vás ráda a mile provede Vietnamem

Pokrmy ve Vietnamu jsou pestré, krásně zdobené, častá je rybí a krevetová omáčka a chilli papričky. My Vás v tomto kurzu naučíme například Bún chả, grilovaný vietnamský bůček, příprava není vůbec složitá a výsledek je vynikajicí. Závitky - nejznámější u nás jsou smažené jarní závitky s mletým masem a zeleninou, se kterými se setkáte v každém asijském bistru, jaké nám připraví Marcela a jak budou chutna se přijďte přesvědčit sami. Mango sticky rice je thajský národní dezert, který se tradičně jí rukama. Skládá se jen z několika surovin, ale je naprosto výborný!

 

Co si  uvaříme

Závitky s hovězím a hoisin 

Bún chả

grilovaný vietnamský bůček

Mango sticky rice 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři