Pokrmy ve Vietnamu jsou pestré, krásně zdobené, častá je rybí a krevetová omáčka a chilli papričky. My Vás v tomto kurzu naučíme například Bún chả, grilovaný vietnamský bůček, příprava není vůbec složitá a výsledek je vynikajicí. Závitky - nejznámější u nás jsou smažené jarní závitky s mletým masem a zeleninou, se kterými se setkáte v každém asijském bistru, jaké nám připraví Marcela a jak budou chutna se přijďte přesvědčit sami. Mango sticky rice je thajský národní dezert, který se tradičně jí rukama. Skládá se jen z několika surovin, ale je naprosto výborný!
Co si uvaříme
Závitky s hovězím a hoisin
Bún chả
grilovaný vietnamský bůček
Mango sticky rice
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.