Čeká vás příprva moderního menu z Itálie, které je složené ze známých surovin, ale v kombinaci s netradičními komponenty tvoří dokonalou harmonii. Rosťa Růžanský zařadil do svého menu jak severský region Miláno v podobě risotta, tak Toskánsko v předkrmu. Vysvětlí vám například jaký je rozdíl mezi Burratou a Mozzarellou, která pochází z Puglie a zavítáme společně i na Sicílii pro kterou jsou typické cannoli. A co dalšího vás čeká v menu ? Přijďte si uvařit Itálii jako profík !!!
Co si uvaříme?
Insalata di Panzanella con burrata e gamberi
chlebový salát,rajčata ,okurky,olivy,sýr burrata,krevety,bazalka
Risotto alla Milanese
šafrán, tygří krevety, bůvolí mozzarella
Bistecca di manzo con cavolfiore arrosto
Hovězí svíčková, pečený květák s lanýžem, zelenina
Cannoli di ricotta
ricotta, kandovaná kůra, čerstvé ovoce, zmrzlina
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.