Grosseto

Moderní gastronomie Mirka Kaliny

MIREK KALINA

Miroslav Kalina, kulinářský mistr, jehož osobitý rukopis uvidíte na všech připravovaných chodech. Přijďte si zakulinařit s tímto mistrem :-)

S nádechem francouzské kuchyně je nové menu Mirka Kaliny. Naučí vás jak připravit jeho oblíbené "Foie Gras"  a omáčku "vin blanc". 

Co si uvaříme ?

 

Treska obecná, savojské zelí, chorizo a omáčka "vin blanc"


Pečená kachní prsa a kachní játra "Foie Gras" s višňovým tartem 


"Mousse" z hořké čokolády s griliášem a šlehaným vaječným likérem

 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

30. 11. Středa

Moderní gastronomie Mirka Kaliny Mirek Kalina 16:30 - 21:00

Miroslav Kalina, kulinářský mistr, jehož osobitý rukopis uvidíte na všech připravovaných chodech. Přijďte si zakulinařit s tímto mistrem :-)

Objednat kurz
3900
Zbývá 9 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři