Díky tomuto menu se naučíme nejrůznější kuchařské techniky, které se dají aplikovat na spoustě dalších pokrmů. Ukážeme si jak na kynuté těsto, čištění a porcování masa, jak si jednoduše připravit skvělou omáčku a jak vařit beze zbytků. Naučíme se, jak zvládnout základní korpusová těsta a dortové krémy a ukážeme si několik zdobících technik.
A co si uvaříme ?
" Z KAŘDÉHO ROŽKU TROŠKU"
Předkrm
Streetfood:
Domácí pita chléb, jehněčí panenka, lilková salsa, granátové jablko, mátový jogurt
Hlavní chod
Filet mignon, květákovo celerové pyré s lanýžovým olejem, glazované cibulky, silná omáčka
Dezert
Jemný citrónový dortík, mascarpone, citrónová omáčka
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.