Grosseto

Menu Romana Pauluse

ROMAN PAULUS

Nezapomenutelný kulinářský zážitek vám zajistí vaření s Romanem Paulusem. Už jen stát po boku takovéto legendy a koukat se jak se mu pod rukami rodí jídlo té nejlahodnější chuti je samo o sobě zážitkem.

Chody připravené pro toto vaření jsou sladěné do posledního detailu. Budete mít možost naučit se triky a postupy michelinského kuchaře. Získáte čtyři recepty, které vás vynesou do gastronomických nebes. halvím chodem bude křepelka, jelíž maso má příjemně výraznou chuť. 

A co si uvaříme ?

 

Na pánvi pečený mořský vlk au pistou s tygří krevetou

 

Dýňový krém

 

Plněná vykoštěná křepelka s houbami

 

Pekanový koláč

 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

16. 1. Pondělí

Menu Romana Pauluse Roman Paulus 16:30 - 21:00

Nezapomenutelný kulinářský zážitek vám zajistí vaření s Romanem Paulusem. Už jen stát po boku takovéto legendy a koukat se jak se mu pod rukami rodí jídlo té nejlahodnější chuti je samo o sobě zážitkem.

Objednat jako náhradník
5000

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři