Grosseto

Lehká středozemní kuchyně

ZDENĚK KŘÍŽEK

Zdeněk Křížek Vás zavede do Španělska, země zdravé a lehké kuchyně, kde nejpoužívanějšími ingrediencemi jsou olivový olej, čerstvá zelenina, ryby či mořské plody.




 

Co si uvaříme

Selekce Tapas bar
calamari, vepřový kebab, cizrnový humus, marinovaný zelenina

Paella z mořských plodů
Langustínky, vongole, šafrán

Konfitované kukuřičné kuře
šunka Serrano, čočka beluga, Sherry omáčka
 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři