Grosseto

Krevety, kalamáry, mušle a chobotnice

ZDENĚK KŘÍŽEK

Všechny mořské plody mají velkou výhodu. Nejenže skvěle chutnají, ale hlavně je jejich příprava velmi rychlá a většinou i jednoduchá. Mořské plody jsou téměř bez tuku, což je výhodou pro milovníky zdravého životního stylu. Jak nakoupit? Na co si dávat pozor? Jak očistit? Jak porcovat? A jak připravit? To vše a ještě mnohem víc se dozvíte na tomto kurzu pod vedením Zdeňka Křížka

Kalamáry, wongole, krevety, slávky a chobotnice. Mořské plody neboli plody moře, či dokonce dary moře... Pokud jste si na dovolených oblíbili krevety, mušle či kalamáry, není důvod, proč si je nedopřát i doma. Dají se koupit čerstvé i mražené a jejich příprava je velmi jednoduchá a navíc velmi rychlá!

 

Co si uvaříme 

Seafood Panzanella

Kalamáry, wongole, krevety

***

Mušlové velouté

Slávky, řapíkatý celer, koprový olej

***

Grilovaná chobotnice

Čočka beluga, chorizo, omáčka z portského vína

***

Kokosové Tiramisu

Slaný karamel, kakao, uzený kokos

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

3. 11. Úterý

Krevety, kalamáry, mušle a chobotnice Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Všechny mořské plody mají velkou výhodu. Nejenže skvěle chutnají, ale hlavně je jejich příprava velmi rychlá a většinou i jednoduchá. Mořské plody jsou téměř bez tuku, což je výhodou pro milovníky zdravého životního stylu. Jak nakoupit? Na co si dávat pozor? Jak očistit? Jak porcovat? A jak připravit? To vše a ještě mnohem víc se dozvíte na tomto kurzu pod vedením Zdeňka Křížka

Objednat kurz
2890

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři