Grosseto

Jarní inspirace s Petrem Kuncem a jeho týmem ze SALABKY

PETR KUNC

N O V I N K A !!! Petr Kunc šéfkuchař restaurace SALABKA a jeho tým Vás opět nechají nakouknout pod pokličku své kreativní a moderní kuchyně. Nyní připravují menu s jarním nádechem. Tento kurz vaření si nenechte ujít!!!

Tento kurz vaření se zdá být náročný, ale Petr Kunc Vás přesvědčí o tom, že opak je pravdou. V předkrmu se skrývá Dashi což je vývar z tuňáka, který se používá v japonské kuchyni a Yuzu, to je malý citrusový plod, který vznikl zkřížením citronu a mandarinky.

U hlavního chodu hraje hlavní roli 50 dní stařený nízký hovězí roštěnec. 

Chcete poznat tajemství zrání křehkého steaku a vychutnat si jeho štavnatost ?

Tak určitě neváhejte a přijďte si vychutnat všechny kulinářské zážitky, které nabízí tento kurz !!!

Co si uvaříme 

Předkrm

 Čerstvý sumec

jablko, křen, dashi yuzu vinaigrette

Hlavní chod

50 dní stařený nízký hovězí roštěnec

lilek, paprika, bramborový cips, Kampotský červený pepř, Bordeaux jus

Dezert

Krém z bílé čokolády

 jedlé zlato, citron meringue, Le Noble vanilkové želé, jahodové consomme, štavel zmrzlina

 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

20. 4. Pondělí

Jarní inspirace s Petrem Kuncem a jeho týmem ze SALABKY Petr Kunc 16:30 - 20:30

N O V I N K A !!! Petr Kunc šéfkuchař restaurace SALABKA a jeho tým Vás opět nechají nakouknout pod pokličku své kreativní a moderní kuchyně. Nyní připravují menu s jarním nádechem. Tento kurz vaření si nenechte ujít!!!

Objednat kurz
2990

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři