Grosseto

Grill menu Mirka Kaliny

MIREK KALINA

Staňte se mistrem grilování! Společně s Mirkem Kalinou zažijete grilovací senzaci a ještě k tomu se naučíte jak správně připravit maso na gril a jaké omáčky jsou ty správné.

Příprava chobotnice na grilu není úpně jednoduchá, je potřeba vědět, jak si chobotnici správně nachystat a jak následně poznáme kdy je již hotová, aby nebylo maso tuhé. Vše vás naučí Mirek Kalina a k tomu přidá další své zkušenosti s přípravou masa na grilu.

A co budeme grilovat?

Chobotnice

kaviar z lilku, sauce vierge

 

Kurěcí stehno Tandoori masala

okurková rajta, naan

 

Telecí entrecôte

krémová omáčka z lišek, zelený chřest

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

19. 8. Pátek

Grill menu Mirka Kaliny Mirek Kalina 16:30 - 20:30

Staňte se mistrem grilování! Společně s Mirkem Kalinou zažijete grilovací senzaci a ještě k tomu se naučíte jak správně připravit maso na gril a jaké omáčky jsou ty správné.

Objednat kurz
3700

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři