Konceptem retaurace je současná (contemporary) gastronomie. Podpora a spolupráce s místními dodavateli patří mezi zásadní pilíře, Sezónnost surovin, čerstvost, jedinečné suroviny, moderní přístup s důrazem na detail dotváří celkový pohled na kuchyni v SALABCE. V našem menu si připravíme sladkovodní rybu jeseter. Která pochází výhradně od místního producenta; Kalendova Chabrybárna, která je pouhých 5 km od Salabky. Neskutečný zážitek v podání celého týmu kuchyně v čele s Petrem Kuncem.
PřiJďte si opravdu ZAKULINAŘIT !!!
Co si uvaříme ?
Amuse Bouche
Zvěřinový tatarák, lanýž, tartletka
Předkrm
Žampión Portobello, šafránové brambory, fenyklový krém, rajčatový kaviár, zeleninová omáčka
Hlavni chod
Jeseter, mrkev & zázvor, bazalka, Thai Explosion
Desert
Čokoládová ganáž se slaným karamelem, makadamové ořechy, praskací prach, jogurtová zmrzlina
Petit Four
Bonboniera Salabka
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity deseti účastníků.