Grosseto

Fine dinning SALABKA

PETR KUNC

SALABKA fine dinning restaurace s butikovým vinařstvím. Od roku 2019 zařazena v průvodci MICHELIN. V roce 2022 vyhráli Vinařství Roku 2021 v kategorii malé butikové vinařství do 50 000 l. Restauraci vede talentovaný šéfkuchař Petr Kunc a společně s jeho týmem jsme pro vás připravili kurz, s kterým se jen tak nesetkáte.




Konceptem retaurace je současná (contemporary) gastronomie. Podpora a spolupráce s místními dodavateli patří mezi zásadní pilíře, Sezónnost surovin, čerstvost, jedinečné suroviny, moderní přístup s důrazem na detail dotváří celkový pohled na kuchyni v SALABCE. V našem menu si připravíme sladkovodní rybu jeseter. Která pochází výhradně od místního producenta; Kalendova Chabrybárna, která je pouhých 5 km od Salabky. Neskutečný zážitek v podání celého týmu kuchyně v čele s Petrem Kuncem.

PřiJďte si opravdu ZAKULINAŘIT !!!

 

Co si uvaříme  ?

Amuse Bouche

Zvěřinový tatarák, lanýž, tartletka

Předkrm

Žampión Portobello, šafránové brambory, fenyklový krém, rajčatový kaviár, zeleninová omáčka

Hlavni chod

Jeseter, mrkev & zázvor, bazalka, Thai Explosion

Desert

Čokoládová ganáž se slaným karamelem, makadamové ořechy, praskací prach, jogurtová zmrzlina

Petit Four

Bonboniera Salabka

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity deseti účastníků.

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři