Grosseto

Fine dinning SALABKA

PETR KUNC

SALABKA fine dinning restaurace s butikovým vinařstvím. Od roku 2019 zařazena v průvodci MICHELIN. V roce 2022 vyhráli Vinařství Roku 2021 v kategorii malé butikové vinařství do 50 000 l. Restauraci vede talentovaný šéfkuchař Petr Kunc a společně s jeho týmem jsme pro vás připravili kurz, s kterým se jen tak nesetkáte.

Konceptem retaurace je současná (contemporary) gastronomie. Podpora a spolupráce s místními dodavateli patří mezi zásadní pilíře, Sezónnost surovin, čerstvost, jedinečné suroviny, moderní přístup s důrazem na detail dotváří celkový pohled na kuchyni v SALABCE. V našem menu si připravíme sladkovodní rybu jeseter. Která pochází výhradně od místního producenta; Kalendova Chabrybárna, která je pouhých 5 km od Salabky. Neskutečný zážitek v podání celého týmu kuchyně v čele s Petrem Kuncem.

PřiJďte si opravdu ZAKULINAŘIT !!!

 

Co si uvaříme  ?

Amuse Bouche

Zvěřinový tatarák, lanýž, tartletka

Předkrm

Žampión Portobello, šafránové brambory, fenyklový krém, rajčatový kaviár, zeleninová omáčka

Hlavni chod

Jeseter, mrkev & zázvor, bazalka, Thai Explosion

Desert

Čokoládová ganáž se slaným karamelem, makadamové ořechy, praskací prach, jogurtová zmrzlina

Petit Four

Bonboniera Salabka

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity deseti účastníků.

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři