Grosseto

Exotické chutě s Natali

NATALI ŠNICEROVÁ

N O V I N K A !!! přijďte si vyzkoušet připravit exotická jídla pod vedením naší nové kuchařky Natali - šéfkuchařky restaurace Chilli Public.




Co si uvaříme

 Pečené tygří krevety

na citronové trávě s chili a zázvorem

Dim sum gyoza

knedlíčky plněné krevetami, vepřovým masem a jarni cibulkou

Salát s hovězím masem

Kuřecí pad Thai 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři