Objevte kouzlo tradičnách receptů s moderním nádechem a získejte dovednosti, které pozvednou vaše vaření na novou úroveň. V tomto kurzu se naučíte připravovat klasická jídla s důrazem na preciznost, vyvážené chutě a elegantní prezentaci. Pod vedením šéfkuchaře Martina Jiskry proniknete do tajů autentických surovin, tradičních technik a současných trendů, které oživí vaše domácí vaření a udělají z každého pokrmu zážitek pro všechny smysly.
A co si uvaříme ?
Pučálka a sýrové nočky
Krém z červené řepy
fenyklová křupka, mátový noček
Kohout na paprice
trhané kohoutí maso se smetanovou sladkou paprikou, smažené v maďarském kefírovém langoši
Na místě si budete moci zakoupit kuchařskou knihu Martina Jiskry, do které vám rád přidá věnování a podpis
https://www.ujiskru.cz/produkt/kucharka/
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity dvanácti účastníků.