Grosseto

Zájezdní hostinec U Jiskrů
Zájezdní hostinec U Jiskrů

MARTIN JISKRA

Zájezdní hostinec U Jiskrů - labužnická zastávka pro všechny pocestné na cestě mezi Pískem a Strakonicemi. Vy ale nemusíte jezdit tak daleko, mistr kuchyně Martin Jiskra přijal opět pozvání k nám do akademie a má pro vás další české lahůdky.

Objevte kouzlo tradičnách receptů s moderním nádechem a získejte dovednosti, které pozvednou vaše vaření na novou úroveň. V tomto kurzu se naučíte připravovat klasická jídla s důrazem na preciznost, vyvážené chutě a elegantní prezentaci.  Pod vedením šéfkuchaře Martina Jiskry proniknete do tajů autentických surovin, tradičních technik a současných trendů, které oživí vaše domácí vaření a udělají z každého pokrmu zážitek pro všechny smysly.

 

A co si uvaříme ?

 

 

Pučálka a sýrové nočky 

 

Krém z červené řepy

fenyklová křupka, mátový noček 

 

Kohout na paprice

trhané kohoutí maso se smetanovou sladkou paprikou, smažené v maďarském kefírovém langoši

 

Na místě si budete moci zakoupit kuchařskou knihu Martina Jiskry, do které vám rád přidá věnování a podpis

 https://www.ujiskru.cz/produkt/kucharka/

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity dvanácti účastníků.

 

 

Termíny kurzů

18. 3. Úterý

Elegance tradiční kuchyně Martin Jiskra 16:30 - 21:00

Zájezdní hostinec U Jiskrů - labužnická zastávka pro všechny pocestné na cestě mezi Pískem a Strakonicemi. Vy ale nemusíte jezdit tak daleko, mistr kuchyně Martin Jiskra přijal opět pozvání k nám do akademie a má pro vás další české lahůdky.

Objednat kurz
4100
Zbývá 16 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři