Grosseto

Cukrářské základy II.- KOLÁČOVÁ TĚSTA

ADIE - ADELA SRBOVÁ

Zajímá vás, jaké jsou poslední trendy v cukrařině? Tak se na pár z nich pojďme podívat. Po absolvování trilogie "Cukrářské základy" budete znát všechny správné postupy, vychytávky i triky, které jsou pro cukrařinu nezbytné. Těsta jsou základním kamenem pro všechny pečené moučníky a dezerty, naučíte se je připravovat jako profík.




Každý druh těsta se připravuje z jiného poměru různých surovin, které se ve většině případů přidávají k základním ingrediencím, kterými jsou mouka a voda. Některá těsta se mohou dále zpracovat ihned po jejich vytvoření, jiná se nechávají nějakou dobu odpočinout nebo kynout. Každý druh těsta je tak vzhledem k svému složení a přípravě vhodný jen pro určité cukrářské produkty, a když se tedy rozhodujeme, co budeme péct, musíme zvolit správné těsto. Další postupy na těsta se naučíte v tomto druhém kurzu Cukrářské základy.

Cukrářské základy - KOLÁČOVÁ TĚSTA 

Křehké těsto

Linecké těsto

Tažený závin

Listové těsto

Vaše výtvory si odnesete s sebou domů a můžete hned nechat ochutnat. Věříme, že budete jistě pochváleni :-)

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno a také malé občerstvení.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři