Grosseto

Chutě Vietnamu

KHANH TA

Okouzlila Vás vietnamská kuchyně? Pod taktovkou Khanh Ta se dozvíte, jak docílit při vaření vietnamské kuchyně těch nejlepší výsledků.

Vietnamská kuchyně nás vždy překvapí. Součástí menu Khanha budou tentokrát  tradiční závitky Nem a také Banh což je polévka s galangalem, která v zimním období nejen zahřeje, ale také navladí vaší chuť na hlavní chod.

Ga je vitnamsky "kuře" tzn. že hlavní jídlo se bude připravovat z kuřecího masa a další ingredience doladí pokrm k vietnamské dokonalosti.

Tohle a ještě spoustu dalších zajímavostí vám na svém novém kurzu vaření u nás v Kulinářské Akademii  prozradí Khahn Ta šéfkuchař restaurace Taro. 

Koukněte se na celé menu .....  :-)

Co si uvaříme

Nem

vietnamské nesmažené závitky s opečenou krevetou a ananasovou omáčkou

*

Banh

polévka s galangalem, kokosovým mlékem a vepřovými taštičkami

*

Ga 

sladkokyselé pikantní kuře s opečenými kešu, bylinkami a jasmínová rýže

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

22. 4. Čtvrtek

Chutě Vietnamu Khanh Ta 16:30 - 21:00

Okouzlila Vás vietnamská kuchyně? Pod taktovkou Khanh Ta se dozvíte, jak docílit při vaření vietnamské kuchyně těch nejlepší výsledků.

Objednat kurz
3200

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři