Vietnamská kuchyně nás vždy překvapí. Součástí menu Khanha budou tentokrát tradiční závitky Nem a také Banh což je polévka s galangalem, která v zimním období nejen zahřeje, ale také navladí vaší chuť na hlavní chod.
Ga je vitnamsky "kuře" tzn. že hlavní jídlo se bude připravovat z kuřecího masa a další ingredience doladí pokrm k vietnamské dokonalosti.
Tohle a ještě spoustu dalších zajímavostí vám na svém novém kurzu vaření u nás v Kulinářské Akademii prozradí Khahn Ta šéfkuchař restaurace Taro.
Koukněte se na celé menu ..... :-)
Co si uvaříme
Nem
vietnamské nesmažené závitky s opečenou krevetou a ananasovou omáčkou
*
Banh
polévka s galangalem, kokosovým mlékem a vepřovými taštičkami
*
Ga
sladkokyselé pikantní kuře s opečenými kešu, bylinkami a jasmínová rýže
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.