Grosseto

Chutě vietnamské kuchyně

KHANH TA

Okouzlila Vás vietnamská kuchyně? Pod taktovkou Khanh Ta se dozvíte, jak docílit při vaření vietnamské kuchyně těch nejlepší výsledků.

Vietnamská kuchyně nás vždy překvapí. Součástí menu je salát, který je nakombinovaný s "perilou křovitou", což je léčivá bylinka, která se ve vitnamské kuchyni hojně využívá a společně s Passion fruit tzv. mučenkou čili marakujou bude skvěle chutnat.

Žluté kari, které je převážně složené ze žlutých chilli papriček s výraznou kurkumou a římským kmínem je daleko mírnější než kari červené tudíž nemusíte mít obavy, tento tradiční pokrm si určitě zamilujete. A kuřecí maso zablené do listů La Lot, které jsou výrazné a voňavé, přesto nepálí a chutnají skvěle. Listy La Lot jsou druhem pepřovníku a příbuzní betelových listů, z kterých sejídlo ve Vietnamu připravuje.

Koukněte se na celé menu .....  :-)

Co si uvaříme

Salát
Pomelo, perila,passion fruit

Závitky
Hovězí maso, hoisin, kedluben

Kari

Kuřecí maso, žluté kari, la lot

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

7. 4. Úterý

Chutě vietnamské kuchyně Khanh Ta 16:30 - 21:00

Okouzlila Vás vietnamská kuchyně? Pod taktovkou Khanh Ta se dozvíte, jak docílit při vaření vietnamské kuchyně těch nejlepší výsledků.

Objednat kurz
3200

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři