Grosseto

Chutě jihovýchodní Asie

ZDENĚK KŘÍŽEK

Pokud nemůžete zapomenout na chuť a vůni jihovýchodní Asie, nebo se teprve chystáte vyrazit směr gastronomická exotika ve výše zmíněné lokalitě doporučujeme kurz Zdeňka Křížka.




Naučíte se úpravu pro nás evropany neobvyklých surovin a v neposlední řadě se dozvíte, kde tyto suroviny v České republice pořídit.

Co si uvaříme

Variace japonské Gyozy
Krevety, vepřové maso, mušle scallops, sezamový olej, čínské zelí, slámové houby, jasmínová rýže, kaštany

Žlute kari s kuřetem
Bok choy, thajský lilek, jasmínová rýže

Kokosové perly
Liči, granátové jablko, jack fruit


V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři