Grosseto

Cesta za japonským poznáním

ZDENĚK KŘÍŽEK

Japonsko, Čína a k tomu všemu trochu Thajska a fantastická a netradiční gastronomie. Její taje Vám poodhalí odborník na slovo vzatý Zdeněk Křížek.




Naučíme se připravovat Dim Sum knedlíčky. Ukážeme si jak správně připravit tradiční vepřové shumai. Zabrousíme na přípravu rolek Uramaki s kaviárem z létajících ryb. Jako hlavní chod si připravíme skvělé nudle Phad Thai. 

 

Selekce dim sum 

Tradiční vepřový – shumai
vepřové maso, jarní cibule, mušle srdcovka

Kachní gyoza
Chilli sambal, salát z mořských řas

Sushi roll uramaki – kaviár z létajících ryb 
Soft shell crab, avokádo, japonská majonéza 

 Phad Thai
Thajské rýžové nudle, Tamarinová omáčka, krevety


V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři