Americké barbecue je také stále oblíbenější i u nás. Výraz barbecue pochází z francouzštiny. Byli to právě francouzští lovci nebo bukanýři, kteří napichovali celá zvířata na rožeň od ,,barby“, neboli od vousů, až po ,,que“ po ocas. Spojením těchto dvou slov vznikl výraz barbecue a dnes je tento výraz používán téměř po celém světě.
Co budeme grilovat ?
Hovězí oklahoma burger a variace
Pulled pork But, Cubano sandwich
Hovězí brisket
Přílohy:
Alabamský salát
Americký bramborový salát
Texaské nakládané okurky
Grilovaná kukuřice s kachním sádlem a lanýžem
Omáčky :
Burger omáčka
BBQ omáčka
Chipotle majonéza
Chimmi churry
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.