Grosseto

O nás

Představujeme Vám projekt Kulinářská akademie, jehož spouštěcím mechanismem byla především idea najít, nebo ještě lépe vytvořit místo pro školení, vzdělávání a trénink kuchařů, číšníků, sommeliérů a dalších zaměstnanců restaurací Grosseto.

S postupem času a s přibývajícími konkrétními obrysy této myšlenky se projekt rozšířil o nápad vzdělávat v tomto centru i širší veřejnost, která má zájem o gastronomii, ráda se učí novým věcem a v neposlední řadě klade důraz na kvalitu stravování. Chceme se s Vámi podělit o více než 20 let zkušeností našich profesionálů, ale i kulinářů z jiných restaurací a provozoven.


Je jedno, zda jste profesionál, hobby kuchař nebo úplný začátečník. V naší nabídce kurzů si jistě vyberete ten nejvhodnější právě pro Vás. Naučíte se správně pracovat se surovinami a to již od samotného výběru dodavatele až po konečné zpracování, výdej a vhodnou konzumaci v kombinaci s dalšími produkty a pochutinami.

Po úspěšném absolvování kurzu zvládnete s přehledem nejen vynikající pizzu, skvělou pastu aldente nebo správně propečený křehký steak, ale i další kulinářské speciality z různých koutů světa.

Pokud Vás náš vzdělávací program oslovil, vyberte si z nabídky aktuálních kurzů ZDE a vítejte do rodiny Grosseto...

 

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Partneři