Grosseto

Novinka

Zpět na přehled novinek

VELKÝ MASOVÝ KURZ LEKTORA JIRKY ROITHA

19. 2. 2016

Kurz Jirky Roitha je jedním ze série kurzů Kulinářského umění, které jsou postavené na tom, že Vás nebudeme učit jednotlivé recepty, ale naučíme Vás podstatu konkrétních kulinářských technik.

Nejdříve se naučíte, jak si ručně a správně nabrousit nůž na brusném kameni. Poté si ukážeme jak si ručně nakrájet hovězí tatarák a jak si správně namíchat burger z mletého masa. Naučíme se tři způsoby přípravy hovězího steakového masa - na pánvi, kombinace pánev a trouba a oblíbený sous-vide. Chybět nebude ani příprava demi - glace omáčky, kterou si připravíme poctivě a od základu.

V ceně tohoto kurzu je přístup do online videokurzů Kulinářského umění na měsíc zdarma!
http://www.kulinarskeumeni.cz

 

Kurz proběhne 22. BŘEZNAÍ od 16:30 hodin.
http://bit.ly/MasovýKurzJirka

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Partneři