Grosseto

Základy přípravy italské pizzy

ROBERT ŠTRBA

Naučte se připravovat pravou italskou pizzu pod vedením šéfpizzaře sítě Grosseto Roberta Štrby. S trochou zručnosti uvidíte, že ji hravě zvládnete upéct i doma.

Náplň kurzu

Příprava těsta na pizzu - hnětení, boulování, zrání a uchování
Technika roztahování těsta
Příprava surovin na jednotlivé pizzy a jaké suroviny používat
Výroba a pečení jednotlivých pizz

Co si upečeme

Margherita di bufala
Calzone Primavera (plněná)
Arrotolata (zatočená)
 
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
 
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.
 

Termíny kurzů

23. 1. Úterý

Základy přípravy italské pizzy Robert Štrba 16:30 - 21:00

Naučte se připravovat pravou italskou pizzu pod vedením šéfpizzaře sítě Grosseto Roberta Štrby. S trochou zručnosti uvidíte, že ji hravě zvládnete upéct i doma.

Objednat kurz
2400
9. 4. Pondělí

Základy přípravy italské pizzy Robert Štrba 16:30 - 21:30

Naučte se připravovat pravou italskou pizzu pod vedením šéfpizzaře sítě Grosseto Roberta Štrby. S trochou zručnosti uvidíte, že ji hravě zvládnete upéct i doma.

Objednat kurz
2400

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Partneři