Grosseto

Nedělní brunch - naučte se připravit vejce jako profík

JIŘÍ ROITH

Kurz Jirky Roitha je dalším ze série kurzů Kulinářského umění, postavených na tom, že Vás nebudeme učit jednotlivé recepty, ale naučíme Vás podstatu kulinářských technik, konkrétně jak jednoduše pracovat s vejci jako profík!




Základem každé správné a poctivé snídaně je čerstvé a kvalitní vajíčko, ukážeme si tedy, jak ho vybrat a rozpoznat. Naučíme se rozdíl mezi klasickou a francouzskou omeletou a jak je správně připravit. Žádný brunch se neobejde bez holandské omáčky a Jirka Vám ukáže, jak jednoduché je připravit si ji od základu. Originál vejce Benedict jsou servírované s pošírovaným vejcem na anglickém muffinu, i to se v kurzu naučíte. Kromě klasické a francouzské omelety si ukážeme, jak připravit italskou a španělskou variaci - frittatu a tortillu. 

Dobrý brunch se neobejde bez skleničky dobrého šumivého vína, kterého bude po celou dobu kurzu dostatek!

Co si uvaříme

Klasická a francouzská omeleta
včetně klasických a francouzských míchaných vajíček

Holandská omáčka
anglický muffin

Vejce Benedict
různé variace

Frittata a tortilla 
italská a španělská omeleta

V ceně tohoto kurzu je přístup do online videokurzů Kulinářského umění na měsíc zdarma!
http://www.kulinarskeumeni.cz


V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a prosecco.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.


Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Partneři