Grosseto

Maso snadno a rychle

PAVEL ROUBÍČEK

V kurzu se naučíme jak rozeznat různé druhy mas, jak je na opékání či grilování připravit, proč je důležité jejich temperování a jak je opéct několika různými technikami v závislosti na jejich druhu, tloušťce a dostupném vybavení

Co si upečeme

Telecí rib eye
pečená zelenina

US Striploin
holandská omáčka, lanýžový olej, máslový brambor

Flank steak
omáčka pizzaiola, opečený chléb

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

21. 3. Středa

Maso snadno a rychle Pavel Roubíček 16:30 - 21:00

V kurzu se naučíme jak rozeznat různé druhy mas, jak je na opékání či grilování připravit, proč je důležité jejich temperování a jak je opéct několika různými technikami v závislosti na jejich druhu, tloušťce a dostupném vybavení

Objednat kurz
2890

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Partneři