Grosseto

Moje domácí kuchyně - Steaky

ZDENĚK POHLREICH

Oblíbený kurz, který je doslova nabitý masem!




Rádi bychom Vás informovali, že další termíny kurzů se Zdeňkem Pohlreichem na tento rok již vypisovat nebudeme. 

Nové termíny kurzů budeme vypisovat až po novém roce a to v polovině ledna. 

 

Tournedos s omáčkou Foyote

Flank Steak s glazírovanými cibulkami

New York striploin se salátem z rajčat a sladké cibule  


V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Partneři