Grosseto

Rosťa Růžanský

kuchař

Rosťa  rozšířil tým sítě Grosseto koncem roku 2018. V Grossetu se podílel zejména na tvorbě nových jídel, které máte možnost ochutnávat v rámci aktualit a speciálních nabídek. Od června 2020 má pod taktovkou provoz kuchyně v Grossetu Anděl. Ve své kulinářské kariéře Rosťa naposledy působil v italské restauraci CottoCrudo v hotelu Four Seasons jako sous-chef. Ve stejném hotelu v restauraci Allegro pracoval do roku 2012 po dobu čtyř let jako junior sous-chef pod vedením vyhlášeného šéfkuchaře Andrea Accordiho ověnčeného michelinskou hvězdou. Následně dělal šéfkuchaře v pražské restauraci SOHO. Má bohaté zkušenosti i ze zahraničí, kde působil ve Švýcarsku v italské restauraci Giardino Romano v Ženevě a dále v hotelu Four Seasons v Dublinu. Své vzdělání si doplnil na stáži v Německu ve Wirtschaft Academy School.


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

19. 10. Středa

Podzim severní Itálie - moderní menu Rosťa Růžanský 16:30 - 21:00

Italská kuchyně bývá v nejrůznějších žebříčcích řazena mezi nejlepší kuchyně světa, s francouzskou kuchyní často soupeří dokonce o první místo. Náš NOVÝ lektor/kuchař Rosťa Růžanský vás pozve do severní Itálie.

Objednat kurz
3990
Zbývá 13 volných míst

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři