Grosseto

Jan Horák

Šéfkuchař

Jsem člověk který žije svůj život v kuchyni, je to moje práce, koníček a neuvěřitelná vášeň. Ani si neumím představit že bych dělal něco jiného.

Projel jsem kus světa abych se naučil co jen jsem mohl a teď Vám to mohl předat. Nyní působím jako Sous chef v Hotelu Four Seasons Prague.


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

26. 11. Čtvrtek

Moderní česká kuchyně Jan Horák 16:30 - 21:00

Česká kuchyně ??? Langoš, strapačky, svíčková, tvarohové knedlíky....?!? to jsou pokrmy, které ochutnal snad už každý. Jaké může být moderní pojetí těchto pokrmů ??? jak je připravit, aby byli opět lákavé? Na kurzu s českým Honzou, který se vrátil ze světa se naučíte jak být moderní :-) :-)

Objednat kurz
3100

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři