šéfkuchař
Je šéfkuchařem a profesionálním lektorem kuchařských kurzů. Vaření a práci v gastronomii se věnuje nepřetržitě od vyučení. Působil mj. v restauracích Modrá terasa, hotel Hoffmeister, Le Manoir de Sornat ve Francii, Le Moliére, Vikárka na Pražském Hradě, Krone v Oberbruch v Německu a dalších. Je známou tváří z několika kulinářských internetových pořadů, například seriálu Kuchař ví, S kuchařem u plotny, spolupracoval na pořadu Luxus na talíři. Dlouhá léta se věnuje lektorství kurzů se zaměřením především na českou a evropskou kuchyni. Čerpá z klasických kuchařských postupů, do kterých implementuje prvky moderní kuchyně a techniky běžně používané ve špičkových restauracích. Vlastní cateringovou společnost, připravuje tématická vaření na společenských, kulturních i soukromých akcích. Zabývá se poradenstvím a supervizí v restauracích, které se rozhodli pro restart či refresh svého podnikání.
N O V I N K A !!! V kurzu Zdeňka Marcína se naučíme jaké maso nakupovat, jak ho uchovávat, zpracovávat a připravovat. Také se dozvíte čemu se raději vyhnout a čeho se naopak nebát.
Máte rádi maso a steaků už bylo dost. Zkuste si s námi přípravu masových rolád, která není nijak složitá, ale ručíme vám za to, že výsledný pokrm bude vypadat noblesně. Navíc je úplně jedno, jaký kus masa vám zrovna padne do ruky. Důležitá je totiž náplň, kterou do masa zamotáte. Nepropásněte kurz vaření pro klasiky !!!
N O V I N K A !!! Co u burgeru nesmí chybět? No, přece krásně křupavá bulka. Tu se naučíme péct a společně s kombinací několika druhů masa připravíme ty nejšťavnatější burgery !!!
N O V I N K A !!! Co u burgeru nesmí chybět? No, přece krásně křupavá bulka. Tu se naučíme péct a společně s kombinací několika druhů masa připravíme ty nejšťavnatější burgery !!!
Můžete si u nás vychutnat dary moře :-) Přijďte si zavzpomínat na dovolenou a na chvilku se přenést k moři a užít si atmosféru s chutí seafood.