Grosseto

Zdeněk Marcín

šéfkuchař

Je šéfkuchařem a profesionálním lektorem kuchařských kurzů. Vaření a práci v gastronomii se věnuje nepřetržitě od vyučení. Působil mj. v restauracích Modrá terasa, hotel Hoffmeister,  Le Manoir de Sornat ve Francii, Le Moliére, Vikárka na Pražském Hradě, Krone v Oberbruch v Německu a dalších. Je známou tváří z několika kulinářských internetových pořadů, například seriálu Kuchař ví, S kuchařem u plotny, spolupracoval na pořadu Luxus na talíři. Dlouhá léta se věnuje lektorství kurzů se zaměřením především na českou a evropskou kuchyni.  Čerpá z klasických kuchařských postupů, do kterých implementuje prvky moderní kuchyně a techniky běžně používané ve špičkových restauracích. Vlastní cateringovou společnost, připravuje tématická vaření na společenských, kulturních i soukromých akcích. Zabývá se poradenstvím a supervizí v restauracích, které se rozhodli pro restart či refresh svého podnikání.


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

18. 10. Úterý

Steaky z hovězího masa Zdeněk Marcín 16:30 - 21:00

N O V I N K A !!! V kurzu Zdeňka Marcína se naučíme jaké maso nakupovat, jak ho uchovávat, zpracovávat a připravovat. Také se dozvíte čemu se raději vyhnout a čeho se naopak nebát.

Objednat jako náhradník
3500
9. 11. Středa

Dokonalé kachní maso Zdeněk Marcín 16:30 - 21:00

Kachní maso má u nás dlouholetou tradici. V české kuchyni se typicky podává se zelím či se špenátem a s knedlíkem. Zdeněk Marcín pro vás připravil i další chody, přijďte si užít kachní hody !!!

Objednat kurz
3400
Zbývá 11 volných míst
24. 11. Čtvrtek

Burger kam se podíváš Zdeněk Marcín 16:30 - 21:00

N O V I N K A !!! Co u burgeru nesmí chybět? No, přece krásně křupavá bulka. Tu se naučíme péct a společně s kombinací několika druhů masa připravíme ty nejšťavnatější burgery !!!

Objednat kurz
3400
Zbývá 12 volných míst

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři