Grosseto

Robert Štrba

Šéfpizzař

Do první dejvické pizzerie Grosseto nastoupil krátce po jejím otevření v roce 1996 a postupem doby se vypracoval na šéfpizzaře celého řetězce. Absolvoval školení na přípravu pravé neapolské pizzy v italské Neapoli. Vyhrál soutěž o nejlepší pizzu Margheritu na prvním mistrovství ČR v přípravě pizzy a v roce 2014 získalo Grosseto pod jeho vedením cenu „Nejlepší pizza v Praze“ pořádanou společností expats.cz.


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

7. 5. Úterý

Základy přípravy italské pizzy Robert Štrba 16:30 - 21:00

Naučte se připravovat pravou italskou pizzu pod vedením šéfpizzaře sítě Grosseto Roberta Štrby. S trochou zručnosti uvidíte, že ji hravě zvládnete upéct i doma.

Obsazeno
3690
22. 5. Středa

Italské pečivo Robert Štrba 10:00 - 15:00

Italské pečivo je rozmanité napříč celou Itálií. Liší se procesy, ingrediencemi, tvary i tradicemi. Recepty se dědí z generace na generaci a těch druhů je tolik, že se nedají ani všechny zmínit. My se pokusíme naučit Vás ty naše oblíbené.

Objednat kurz
3390
Zbývá 5 volných míst
12. 6. Středa

Základy přípravy italské pizzy Robert Štrba 16:30 - 21:00

Naučte se připravovat pravou italskou pizzu pod vedením šéfpizzaře sítě Grosseto Roberta Štrby. S trochou zručnosti uvidíte, že ji hravě zvládnete upéct i doma.

Objednat jako náhradník
3690
11. 7. Čtvrtek

Základy přípravy italské pizzy Robert Štrba 16:30 - 21:00

Naučte se připravovat pravou italskou pizzu pod vedením šéfpizzaře sítě Grosseto Roberta Štrby. S trochou zručnosti uvidíte, že ji hravě zvládnete upéct i doma.

Objednat kurz
3690
Zbývají 4 volná místa

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři